Årets Österrike-buffet (2019)
Pizzastrudel, sylta, kokt rimmat oxbröst
Potatisspenatknödel (oväntat poppis!) delvis på spett, köttfärsbiff -dock inte från mig, så receptet kanske inte är samma som i länken, äppleister (oväntat poppis!)
Kaspressknödel, rättikssallad, Backhendl (inte på bild, men det var förkokta kycklingben, dubbelpanerade och friterade). Längst bak skulle det egentligen ha serverats "wraps" med rödkål, stekt morot/palsternacka och cocktailsås, men det gick inte att göra wraps med örtpannkakorna, så jag skar ut rundlar av dem och ställde dit övriga ingredienser. Det fanns även en del sallader som andra hade gjort, men det var faktiskt ingen större åtgång på vitaminer den här gången.
Till efterrätt fanns det Aprikosbullar/Marillenbuchteln, småkakor (Husarenkrapferl), citronkaka, nötkaka (inte gjord av mig) och en sachertårta (inte gjord av mig).
Kommentarer
Skicka en kommentar